2017 NYÁRI TRENDSZÍNE: BLORANGE

A rosegold, a rózsaszínes, a barack hajszínek nem búcsúznak a divattól. A Blorange a nyár legforróbb színe.

A nyár összes színének keveréke. rózsaszín, sárga, narancs, vörös kombinációja. Kombináld a keveréket a bőr tónusához, így egyteljesen egyedi megjelenést varázsolhatunk.

  • Ha egy meleg bőr tónust látsz - akkor Blorange arany árnyalatát kell erősíteni
  • Ha van egy fakóbb bőr tónus - egyensúlyt kell teremteni a bőr és a haj között,feltétlenül erősíteni kell a meleget a magasabb koncentrációjú piros és barack árnyalatot.

A bőrszíntől függetlenül, a megfelelő festékkel tökéletes színek keverhetőek. És mivel a Blorange különböző szín kombinációja, ez egy olyan trend, amelynek kialakítását a profiknak hagytak. Szem előtt kell tartani azt is: hogy bőrszínétől függetlenül, ha természetes színe is jelen van. Natúr hajra festeni nehezebb ezt a hajszínt, mert a pasztell árnyalatok nem jönnek ki. A tökéletes végeredményhez szőkíteni kell az alapot.

HOGYAN ÁPOLJUK AZ ÚJ BLORANGE HAJSZÍNT?

Érdemes fontolóra venni a hajápolás rutinját. Kezdetnek, kimondottan színvédő sampon és balzsam használata ajánlott. Ha úgy érzi, hogy szüksége van extra kezelésre a szőkítés után akkor mindenképpen szerkezet építés ajánlott a könnyen kezelhetőség érdekében.

Ami a styling termékeket illeti: Blorange haja hullámokkal vagy fürtökkel párosulnak a legtökéletesebben. Tehát formázó krém és hővédő használata elengedhetetlen…

Itt már csak egy marad: Gyönyörködni a Blorange különlegességében!

 

 

 

Ápoláshoz ajánlott anyagok:

  • Senscience True Hue színvédő sampon és balzsam
  • Senscience Inner Restore Masque a szerkezet építésére
  • Senscience Revive selyem formázó krém
  • Senscience Thermal Design hővédő formázó spray

Képek forrása: pinterest

Szöveg: Viola Dóra