Melegolló azaz a hajvágás új generációja

Rengeteg nő álma az egészséges hosszú ápolt haj!

Sok tévhittel élünk. Nem vágatunk hajat, hogy az hosszabb legyen. Ha nem vágatunk a haj kiszárad, eltöredezik, elkopik és egyre rövidebb lesz hónapról- hónapra.

A Jaguár melegollóval (ThermoCut-System) a hajvágás új értelmet nyer. Az olló éle melegítve van egy új megoldásnak köszönhetően. Vágás során a hajvégeket elforrasztja az olló éle, így a természetes vitaminok, valamint a hajvég tartalma a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes aszépségét.

A hagyományos hajvágásnál a hajvégek lezáratlanok maradnak. Az így vágott hajak sokkal könnyebben elveszítik a formájukat, hisz a hajvégek könnyebben alhasználódnak kopnak.  A haj elveszti fényét, matt és életelen hatást kelt. Víz hiányossága miatt rugalmatlan lesz, nehezen formázható. A nehezen kialakított forma 10 perc alatt altűnik a hajból, kinyúlik.

Nyilatkozat a tred közelben című műsorban

A töredezett hajvégeknek vége!

Említettem, a melegollós hajvágás egyik előnye, hogy a haj megőrzi nedvesség tartalmát, ezért nem lesz száraz és töredezett a hajvéged. Azzal, hogy lezárja a hajszál végét, hajunk nehezebben kopik el, nyílik ketté. Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy eldobhatjuk a hajápolóinkat, csak azt, hogy hajjal szembeni harcunk sokkal eredményesebb lesz.

Különösen ajánlom azoknak a vendégeknek, akiknek festett, szőkített vagy kémiailag kezelt hajuk van és szeretnék, hogy hajvégük egészséges, telt maradjon és ezáltal hosszabb legyen az idő előre haladásával. Akik nem szeretnének minden hónapban hajat vágatni, mert növesztenek. Nem utolsó sorban a göndör hajú vendeégekről se feledkezzünk meg , akik igen sokat küzdenek a kellő vízháztartással.

 

Próbált ki Te is, az eredmény garantált!

bejelentkezogomb

Ha fodrászként szeretnél melegollóval dolgozni Az Eternal Beauty – nál érdeklődj a részletekért:

Kapcsolat : +36301888032