MAGAMRÓL

viola dora mesterfodraszViola Dóra vagyok...

... több, mint 17 éve a professzionális fodrászati szakma oktató- és bemutatófodrásza. Szakmai precizitásomat németországi neveltetésem, stílusom pedig az egyévnyi Los Angeles-i világlátás bővítette. Számtalan bemutatón és továbbképzésen bizonyítottam tehetségemet, és vezettem be mindenkit a hajápolás/hajépítés/hajfestés rejtelmeibe.

Szakmai pályafutásomat

✂ 2000-ben a Schwarckopf Junior Team tagjaként kezdtem.

✂ 2002- től 15 éven keresztül az Alfaparf TopTeam tagjaként dolgoztam.

✂ 2002-ben nyitottam meg első szalonomat a Váci utcában.

✂ 2017 áprilisában nyitottam meg legújabb szalonomat szintén Budapest belvárosában, a Városház utcában.

✂ 2017 júniusától A Shiseido cég újgenerációs fodrász termékének a Senscience márka Oktatási vezetője és vezető oktató fodrásza lettem.

A fodrász szakma egyik meghatározó személyiségének tartanak.

Mit jelent számomra a fodrászat? Az alapok és a trend ötvözése!
Hiszek abban, hogy folyamatos fejlődésre, képzésre és szakmai alázatra van szükség ahhoz, hogy valaki felérjen ennek a csodálatos szakmának a csúcsára. Állandóan tanulni, megújulni és a tudást átadni. A szakmai fejlődés elengedhetetlen „kelléke” önmagunk folyamatos képzése. Mi, fodrászok szerencsések vagyunk, a visszajelzés mindig azonnal érkezik: a vendég belenéz a tükörbe és elmosolyodik 🙂

Munkánk középpontjában a kreativitás áll. Ahhoz, hogy mindig naprakészek legyünk, megfelelő eszközökre van szükségünk. A legmegfelelőbb eszköz az oktatás, ehhez nyújt a mi fúziónk segítséget minden fodrász kollégának.

Egy idézet, melyet sokan használnak:
„Az oktatás a legnagyobb fegyver, amellyel megváltoztathatod a világot ”
/Nelson Mandela/

✂ 2019-ben  Az Alterego Italy Salon Exlusive  márka Oktatási vezetője és nemzetközi oktató fodrásza lettem. Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan márkát képviselhetek ahol központi szerepet játszik a környezet védelem, az egészség-tudatosság, ahol a haj fénye, ápoltsága elsődleges szerepet játszik. Az Alterego Italy termékek megkönnyítik a munkámat és a szakmai tudatosságommal ötvözve igazán exkluzív színvonalat tudunk biztosítani a fodrászainknak, vendégeinknek.
Fontosnak tartom, hogy a szalonomban is minden szakember maximális tudás birtokában szolgálja ki a hozzánk ellátogató vendégeket.

Várlak szeretettel!