BabylissPro Szakmai Nap

“Nem az számít, hogy milyen szintű tudásod van, vagy hogy mennyire sikeres a vállalkozásod, a legfontosabb az az, hogy tovább fejleszd magad, új koncepciókat és friss technikákat tanulj és használj a hétköznapokban is.”

BabylissPro Szakmai Nap – Budapesten a BabylissPro Protugál nagykövete: RODRIGO TELES DE MENEZES!!!!!

Eternal Beauty szervezésében megrendezésre kerül egy egynapos intenzív, interaktív szakmai nap, ahol a fodrász szakma összefoglalásra kerül:

 • 1 Nemzetközi sztár Fodrász
 • 2 Hazai szakember
 • 15 Modell

GYERE TARTS VELÜNK!!!!

Barber szakágba tekinthetünk be a délelőtt folyamán, ahol 6 férfi modellen láthatjuk a 2019 - es férfi frizura és szakáll trendet. Betekintést kaphatunk a hajtetoválás művészetébe is. Délután pedig a hölgyeké a főszerep, gyönyörű színek, sütési technikák és festés vágás kerül a színpadra.

 

RODRIGO TELES DE MENEZES
Portugália koronázatlan királya

RODRIGO TELES DE MENEZES

A portugál fenegyerek egyaránt van otthona férfi és a női frizura készítésben. Portugália első számú verseny fodrásza több mint 20 éve dolgozik a szépségiparban. A Rusk és a BabylissPro nemzetközi trénere Budapestre érkezik, hogy bemutassa a 2019-es férfi és női trendet és bevezessen minket a BabylissPro gépek használatának apró trükkjeibe.

 

VIOLA DÓRA
Fodrászmester

viola dora

Több, mint 15 éve fodrász szakma oktatása a fő tevékenysége. Másfél éve az Alterego Italy kreatív vezető oktató fodrásza. Maga mögött tudhat több mint 300 szemináriumot, 100 show-t, 30 nemzetközi fellépést és számtalan kis csoportos oktatást.
“Hiszek abban, hogy folyamatos fejlődésre, képzésre és szakmai alázatra van szükség ahhoz, hogy valaki felérjen ennek a csodálatos szakmának a csúcsára. Állandóan tanulni, megújulni és a tudást átadni. A szakmai fejlődés elengedhetetlen „kelléke” önmagunk folyamatos képzése. Munkánk középpontjában a kreativitás áll. Ahhoz, hogy mindig naprakészek legyünk, megfelelő eszközökre van szükségünk. A legmegfelelőbb eszköz az oktatás, ehhez nyújt a mi fúziónk segítséget minden fodrász kollégának.”
Egy idézet, melyet szívesen használok: „Az oktatás a legnagyobb fegyver, amellyel megváltoztathatod a világot” /Nelson Mandela/

KOLTAI ZOLTÁN
Fodrászmester

koltai zoltan

Koltai Zoltán tollából: Több, mint 30 éve vagyok a pályán. Bár a gyerek koromat is ideszámolhatnám még, mert a családomban bátyámmal már az 5. generációt képviseljük ebben a gyönyörű hivatásban. Saját szalonunkat közel 20 éve nyitottuk feleségemmel (aki szintén fodrászmester). Néhány évig a fodrász versenyek sikerei adtak örömet, majd több cégnek voltam oktatója, Wella, Goldwell, Paul Mitchell és jelenleg az Altergo Italy. Számos tanulónk közül már többen szintén mesterek. Szeretem az élénk színeket, a könnyed formákat, hullámokat és minden, ami nem szokványos. Nagyon szeretek új technikákkal, anyagokkal kísérletezni. 


A tanfolyam díja

 

Basic Belépőjegy:

12.900 Forint vagy 60.000 forintos AlterEgo vagy Babyliss vásárlás

Az ár tartalmazza:

 • a reggeli korlátlan kávészünetben való fogyasztást
 • az elméleti oktatást
 • 10% BabylissPro Vouchert
 • nemzetközi oktató fodrászunk által aláírt elismervényt

 

VIP Belépőjegy:

20.900 Forint vagy 100.000 forintos AlterEgo vagy Babyliss

Az ár tartalmazza:

 • a reggeli korlátlan kávészünetben való fogyasztást
 • az elméleti oktatást
 • VIP ebédet
 • Nemzetközi sztár fodrásszal, modellekkel való fotózkodási lehetőséget
 • 20% BabylissPro Vouchert
 • nemzetközi oktató fodrászunk által aláírt elismervényt

 TE SE MARADJ LE!!!!

fodrasz oktatas viola dora

Program

09.00-10.00 Érkezés

10:00 – 12:30 Barber oktatás RODRIGO TELES DE MENEZES vezetésével

12:30 – 13:30 Szünet VIP vendégeink részére ebédet szolgálunk fel

13:30 – 14:45 3 Női frizura festése vágása. Előrejelzés a 2019 trend világába

14:45 – 16:00 6 női frizura sütése, tűzése

Időpont & Helyszín

2019 szeptember 22. (10.00 – 16.00)
Muzikum Bistro
Budapest, Múzeum u. 7, 1088
(Térképért KATTINTS IDE!!!)

TANULJ, INSPIRÁLÓDJ!!!!

Jelentkezés 

Sándor Szilárd
+36301888032
[email protected]

VAGY: