Munkatársaink

Viola Dóra

Mesterfodrász - Top Stylist

A fodrászatot egy rendkívül kreatív szakmának tartom, ahol a formáknak és stílusoknak csak a képzelet szab határt. Azonban a kreativitás ebben a szakmában sem lehet öncélú: a fodrásznak nagy empátiával kell rendelkeznie ahhoz, hogy a vendéggel együttműködve alakítsa ki a végeredményt, ami csakis a vendég egyéniségéhez maximálisan passzoló, könnyen kezelhető frizura lehet. Mottóm: „Megőrizni, amit a természet adott, megadni , amit megtagadott és még szebbé tenni , ami már megadatott. „

Adorján Mary

Stílus tanácsadó

Szívesen adok segítséget azok számára, akik bizonytalannak érzik magukat az elképzelt vagy a viselt karakterüket illetően. Fontos számomra, hogy a végeredmény a saját egyéniségedhez illő, magabiztosságot sugárzó legyen. Szeretem az emberek megjelenésében az aprólékos, stílusos összhangot. Számos bemutatón, fotózáson vettem részt, hiszen számomra a szakma nem csak a fodrászatból áll. Alap tulajdonságaim közé tartozik a türelem, a kedvesség, a kitartás, a saját elvárásaimmal szemben támasztott igényesség, isz ebben a szakmában nem csak tanácsadók hanem lélekgyógyászok is vagyunk. "A KÜLÖNBSÉG STÍLUS ÉS DIVAT KÖZÖTT, A MINŐSÉG" - Giorgio Armani

Polgár Ágnes

Fodrász

Ahogy a jobb kéz nem létezik a bal nélkül, így számomra is elképzelhetetlen a vendégeimmel eltöltött idő alkotás nélkül. Így a mindennapjaimba megtalálom a kihívás élményét az önfejlődés lehetőségét. Számomra ebben a szakmában az a csodálatos, hogy örökké változik és megújul, mindig lesz mit tanulni és továbbadni.

Sztyevák Adrienn

Fodrász

Kiskorom óta nagy vágyam volt, hogy fodrász legyek. Célom, hogy a tőlem távozó vendégek mindig elégedetten, személyiségükhöz illő frizurával távozzanak. Szeretem a kihívásokat legyen az festés ,vágás, fonás, férfi haj vágása. Számomra nagyon fontos,hogy a vendég, amíg nálam szépül jól érezze magát, hiszen ez is elengedhetetlen. Szeretem a szakmámat, szeretem a benne rejlő kihívásokat .

Pettenkoffer Péter

Barber specialista

2014-ben végzett a Clips academy-án, ahol elsajátította a Tony & Guy vágási technikák alapjait és már nagy érdeklődést mutatott a férfi hajvágás és a klasszikus borotválás iránt. Párhuzamosan kezdett Gödöny István mesterfodrásznál, ahol bepillantást nyerhetett a klasszikus borotválás rejtelmei be. 2015-ben egy Budapest egyik neves szalonjában a Mod&Co-ban kezdett dolgozni , ahol Saco precíz vágás technikáit sajátíthatta el. 2017-ben a Barbershop csapatához csatlakozott, ahol még inkább elmélyült a borbélykodás világában. Péter folyamatosan képzi magát , rendszeresen jár fotózásokra, divatbemutatókra. 2016-ban dolgozhatott a Mecedes-Benz Fashion Weeken is.

Venyige Anna

Fodrász

Kozák Katalin

Fodrász

Horváthné Horváth Brigitta

Kéz és Láb ápoló Stylist

Még nincs egy év tizede, hogy dolgozom a szakmában, mint műkörmös, manikűrős, láb ápoló szakember. Lételemem a mozgalmasság, amelyet próbálok a legkreatívabb módon, de egyszerűen a világ felé közölni. Számomra ez a szakma, amiben megtaláltam önmagam, amit szerencsére könnyen tudok ötvözni az eleganciával. Nem csak munka a kézápolás , hanem szenvedély is. Nagy hangsúlyt fektetek a díszítésre, így mindenki a saját egyéniségének megfelelő körömmel távozhat a szalonból. Sosem voltak kommunikációs gátjaim, de úgy érzem a munkám az, amivel igazán kitudom fejezni önmagam. Engem az tesz boldoggá, ha vendégeim elégedetten és mosollyal az arcukon távoznak. Igyekszem a mások számára apró részleteket kiragadni és a hozzáadott tudásommal különlegessé tenni. Hiszen az ápolt kéz,-körmök természetes részei egy nő megjelenésének.

Kozma Julianna

Mester kozmetikus

A munkám a hobbim is. Keresem az újdonságokat, de a bevált hagyományos kezeléseket is kedvelem. Kozmetikánk a legmodernebb készülékekkel felszerelt: aromaterápiás gőzölő, ultrahang, mezoterápia. Az ezekhez használt hatóanyagok orvosi tisztaságú termékek. Hagyományos kezelésnél magas hatóanyag tartalmú professzionális krémeket, pakolásokat használunk minden bőrtípusnak megfelelően. Külön kényeztetés a KIT kezelés. Célunk: minden vendég elégedetten, kipihenten távozzon meghitt hangulatú kozmetikánkból.

Kántor Kármen

Kozmetikai szakember

"Imádom a munkám, szeretem a vendégeim mindennapjait szebbé varázsolni. Nyugodt, békés környezetben várom a vendégeimet, ahol tényleg a pihenésről, szépülésről szólhat az időtöltés. Várlak Titeket szépülni, a Vagheggi fitokzmetikumaival, ami professzionális és lakossági felhasználásra is egyaránt alkalmas. Magyarországon egyedülálló Skinial technológiával is dolgozom, ami egy tejsav alapú lézer nélküli tetováláseltávolítás. Ha megbánt vagy megunt tetoválással rendelkezel, ezzel a technológiával könnyedén eltávolítjuk."