Munkatársaink

Viola Dóra

Mesterfodrász - Top Stylist

A fodrászatot egy rendkívül kreatív szakmának tartom, ahol a formáknak és stílusoknak csak a képzelet szab határt. Azonban a kreativitás ebben a szakmában sem lehet öncélú: a fodrásznak nagy empátiával kell rendelkeznie ahhoz, hogy a vendéggel együttműködve alakítsa ki a végeredményt, ami csakis a vendég egyéniségéhez maximálisan passzoló, könnyen kezelhető frizura lehet. Mottóm: „Megőrizni, amit a természet adott, megadni , amit megtagadott és még szebbé tenni , ami már megadatott. „

Adorján Mary

Stílus tanácsadó

Szívesen adok segítséget azok számára, akik bizonytalannak érzik magukat az elképzelt vagy a viselt karakterüket illetően. Fontos számomra, hogy a végeredmény a saját egyéniségedhez illő, magabiztosságot sugárzó legyen. Szeretem az emberek megjelenésében az aprólékos, stílusos összhangot. Számos bemutatón, fotózáson vettem részt, hiszen számomra a szakma nem csak a fodrászatból áll. Alap tulajdonságaim közé tartozik a türelem, a kedvesség, a kitartás, a saját elvárásaimmal szemben támasztott igényesség, isz ebben a szakmában nem csak tanácsadók hanem lélekgyógyászok is vagyunk. "A KÜLÖNBSÉG STÍLUS ÉS DIVAT KÖZÖTT, A MINŐSÉG" - Giorgio Armani

Polgár Ágnes

Fodrász

Ahogy a jobb kéz nem létezik a bal nélkül, így számomra is elképzelhetetlen a vendégeimmel eltöltött idő alkotás nélkül. Így a mindennapjaimba megtalálom a kihívás élményét az önfejlődés lehetőségét. Számomra ebben a szakmában az a csodálatos, hogy örökké változik és megújul, mindig lesz mit tanulni és továbbadni.

Sztyevák Adrienn

Fodrász

Kiskorom óta nagy vágyam volt, hogy fodrász legyek. Célom, hogy a tőlem távozó vendégek mindig elégedetten, személyiségükhöz illő frizurával távozzanak. Szeretem a kihívásokat legyen az festés ,vágás, fonás, férfi haj vágása. Számomra nagyon fontos,hogy a vendég, amíg nálam szépül jól érezze magát, hiszen ez is elengedhetetlen. Szeretem a szakmámat, szeretem a benne rejlő kihívásokat .

Tóth Ábel

Long hair specialista

Sok szeretettel köszöntelek Titeket! Nem is tudom mit írjak, kicsit zavarban vagyok, pedig elvileg nagyon jó beszélőkével rendelkezem, mégsem vagy/vagytok velem szemben így nehezebb! Szóval... több mint 3 éve dolgozom fodrászként, igazából ez egy gyerekszerelem volt, 3 éves korom óta tudom, hogy ezzel szeretnék foglalkozni! Ahogy nőttem fel ez a vágyálom nem messzebb, hanem egyre közelebb került hozzám, azt érezve, hogy hajazás nélkül semmit sem érek! Számomra ez szerelem, egy igaz és hűséges szerelem! Nem tudnám elképzelni az életem enélkül! Éppen ezért kampányolok most magam mellett, hisz minden eddigi elkövetett munkámban a szívem-lelkem benne van, idővel megtanultam hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ezért is célom az, hogy a vendég kérésének eleget téve végezzem el a kívánt hajkezelést, aminek a végeredménye nem csak tökéletes frizura, hanem egy vagy több olyan mosoly, ami a vendég elégedettségét és boldogságát tükrözi! Erősségeimnek igazából inkább a nagy kezeléseket (festés, hajszínváltás, tartós egyenesítés és minden egyéb kezelés) tartom, de természetesen a férfi vagy gyermek hajvágások sem állnak messze tőlem, szárítani pedig kifejezetten imádok! Ha mindezek elolvasása után úgy döntöttél, hogy engem választasz fodrászodnak, akkor csak annyit tudok ígérni, hogyha eljössz hozzám, hogy nem csak a hajad lesz gyönyörű, hanem egy jókedvvel, sok nevetéssel, lélekközpontúsággal egybekötött minőségi időt fogok veled tölteni, ahol minden szempontból te leszel a főszereplő! Ábel küldte, ekkor: február 26., 10:30 Ha bàrmi nem jó benne, nyugodtan vàltoztass rajta 😂

Venyige Anna

Fodrász

2010-ben végeztem el a fodrásziskolát. A szakma legfontosabb alapfogásait Binder Géza mesterfodrásztól tanultam. 7 évig dolgoztam a Quick Hair Szépségszalon Harisközben lévő nagy forgalmú üzletében. Számos Mátrix és Schwarzkopf cég által szervezett továbbképzésen vettem részt. A különböző vágástechnikák, festések mellett a kontyok, feltűzések készítését szeretem a legjobban, a szakmában ez a legnagyobb kihívás számomra. A nyitottság és a folyamatos fejlődés igénye azóta is jellemez. Legfőbb célom vendégeim kiszolgálása a számukra legmegfelelőbb frizura elkészítése. Boldoggá tesz, hogy olyan munkát végezhetek, amivel valami újat adhatok a vendégeimnek és szebbé tehetem a mindennapjaikat.

Kozák Katalin

Fodrász

Kovács Dalma

Fodrász

Majdnem egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem. Rövid és hosszú frizurák vágása, kialakítása egyformán a kedvenceim. Arcformádhoz, illetve egyéniségedhez megfelelően megtaláljuk a legjobb frizurát, melyet te is kezelni fogsz tudni a hétköznapokban. Férfi hajvágással, szakálligazítással is foglalkozom. Gyermekeket is várom szeretettel. Hajfestések a másik szerelmem. Szeretem, amikor kihívással nézek szembe, ettől szép ez a szakma. Végül az elégedett mosolyod a legjobb az egészben 🙂

Horváthné Horváth Brigitta

Kéz és Láb ápoló Stylist

Még nincs egy év tizede, hogy dolgozom a szakmában, mint műkörmös, manikűrős, láb ápoló szakember. Lételemem a mozgalmasság, amelyet próbálok a legkreatívabb módon, de egyszerűen a világ felé közölni. Számomra ez a szakma, amiben megtaláltam önmagam, amit szerencsére könnyen tudok ötvözni az eleganciával. Nem csak munka a kézápolás , hanem szenvedély is. Nagy hangsúlyt fektetek a díszítésre, így mindenki a saját egyéniségének megfelelő körömmel távozhat a szalonból. Sosem voltak kommunikációs gátjaim, de úgy érzem a munkám az, amivel igazán kitudom fejezni önmagam. Engem az tesz boldoggá, ha vendégeim elégedetten és mosollyal az arcukon távoznak. Igyekszem a mások számára apró részleteket kiragadni és a hozzáadott tudásommal különlegessé tenni. Hiszen az ápolt kéz,-körmök természetes részei egy nő megjelenésének.

Kozma Julianna

Mester kozmetikus

A munkám a hobbim is. Keresem az újdonságokat, de a bevált hagyományos kezeléseket is kedvelem. Kozmetikánk a legmodernebb készülékekkel felszerelt: aromaterápiás gőzölő, ultrahang, mezoterápia. Az ezekhez használt hatóanyagok orvosi tisztaságú termékek. Hagyományos kezelésnél magas hatóanyag tartalmú professzionális krémeket, pakolásokat használunk minden bőrtípusnak megfelelően. Külön kényeztetés a KIT kezelés. Célunk: minden vendég elégedetten, kipihenten távozzon meghitt hangulatú kozmetikánkból.

Bartonovszky Krisztina

Kozmetikai szakember

A szépségápolás már az ókorban is fontos szerepet játszott az emberek életében. Gondoltad volna, hogy 8.000 évvel ezelőtt, már a sumér birodalom idejében alkalmazták a szemöldök-festést? Ez a mai világban sincs másként. Azonban nemcsak a külsőd szépül meg egy kozmetikai kezelés során, de a szalonban eltöltött pihenés, az, hogy az az idő csak Rólad szól a belső harmóniát is segít megteremteni. A szem pedig a lélek tükre. Ráadásul a vírus okozta helyzetben tekintetünk az egyetlen ‘fegyverünk’, mellyel üzenünk a külvilágnak. Kiskorom óta szeretek emberekkel foglalkozni és bármilyen formában segíteni a kiteljesedést. Ezért döntöttem úgy, hogy szeretnék hozzájárulni, hogy minél elégedettebb légy külsőddel. Ehhez pedig kizárólag műanyagmentes eszközöket és bio, vegán, állatkísérlet mentes termékeket használok. Ezzel hozzátéve egy fenntarthatóbb életformához munkám folyamán is mert hiszem, hogy belső szépségünkhöz környezetünk megóvása szintén hozzátartozik.