Arclemosó tej vagy hab – válaszd a legjobbat

 

🌸

Lemosóhab otthonra 🌸

A napi tisztítás válaszd, ha csak egy dolgot tudsz tenni bőröd ápolásáért nap mint nap.  Arcunk tisztán tartása a személyes higiénia egyik legfontosabb része – akár száraz, akár zsíros, akár semleges a bőrfelületed!

Tudtad, hogy az otthoni szépségápolás eredményességét 70%-ban a helyes bőrtisztítás határozza meg?

A legfontosabb bőrápolási teendő az arcbőr tisztítása a mindennapi szennyeződésektől. Az arcbőr fokozottan van kitéve a levegőből rárakodó szennyeződéseknek, másrészt maga a szervezet is folyamatosan termel faggyút elhalt sejteket és méreg anyagot is termel, amitől szintén meg kell szabadítanunk a bőrfelszínt.

A tisztítással felszabadítod a pórusokat.

A helyes termék megválasztása meghatározó. Tonic, tej vagy hab – mit is válasszunk.

👉 Arctisztító tonic alkohol tartalma szárítja, szárazabbá teszi a bőrt

👉 Arctisztító tej masszívabb konzisztenciájú, így zsírosabb hatást kelt

👉 Arctisztító hab könnyedebb, lágyabb tisztítást biztosít minden arc típusra

 

Ha egy igazán egyszerű megoldásra vágysz, válaszd a Vagheggi hab alapú lemosóit:

A tavaszi és nyári bőrápolási újdonsága az arctisztítási rutint megkönnyítő lemosó habok! Ha eddig nem érezted komfortosnak az arctisztító tejek használatát, Megy igazi frissességet kölcsönző lemosó habot ajánlunk, ami praktikusan használható, intenzív tisztító hatást biztosít, anélkül, hogy a bőr hidrolipid rétege sérülne. Megszülettek a praktikus és könnyen használható tisztító habok. A melegebb évszakokban is komfortosnak érzed a használatukat.A habok a kókusz kivonatait tartalmazzák , amik gyengéden tisztítanak, hidratáló anyagokat, betaint, panthenolt, allantoint és a termékcsaládhoz tartozó hatóanyagokat tartalmaznak.

Ilyen egyszerű 😉 Csak kinyomod a habot a flakonból, elkened az arcodon és lemosod.

A Rehydra  – száraz érzékeny bőrre

A termékek professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr. A Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.

 

White Moon  – Pigment foltok ellen

A bőrön megjelenő foltokat, szürkeséget, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások provokálhatják. A szennyezett levegő, szmog, stressz szabad gyökök képződését indíthatja el a bőrben, ami oxidálja a bőrfelszínt. A helytelen, túlzott napozás is okozója lehet a foltok megjelenésének és a hormonális egyensúly megbomlása, terhesség szintén okozhat hasonló bőrtüneteket. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések. A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra.

Delay Infinity  – májfoltok ellen

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A 40-es évek felé, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelődését, szabad gyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikró keringést és friss élettel telítik a bőrt. A bőr fiatalos ragyogását, egészséges színét visszaadni, bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

bejelentkezogomb

A cikk szaktanácsadója: Kántor Kármen
A cikk forrása: vagheggi.hu